četrtek, 1. december 2011

Veseli december je tu

No pa se je začela praznična eforija decemberskih praznikov. Letos zatrdno odločena da enkrat za spremembo  ne bom zapravljala denarja za še več okraskov, za še več božičnega kiča. Skušnjava je precejšna ampak zaenkrat se mi je uspelu ubraniti.
Prejšnjo nedeljo smo že prižgali prvo adventno svečo. Tukaj  je naš letošnji venček. Enega od lanskih  venčekov  za na vrata sem malo predelala. Zamenjala barve, nekaj okraskov in nov adventni venček je tu.:)

















Danes je 1.december in otvorili bomo adventni koledar.
Ker ga nisem imela čas narediti sem uparabila kar tistega od lanskega leta. Sicer je kupljen ampak simpatičen. Žepke smo napolnili z raznimi sladkimi priboljški in nalogami.

Zadnje dni sem na veliko čestitkala in bolj malo zapravljala za materjal. Nahrčkanega imam toliko, da sem se odločila porabiti nekaj teh zalog. Prihodnjč pokažem kaj je nastalo.

Bomo videli kako se bo obneslo tole božično varčevanje :)

2 komentarja:

Dijana pravi ...

Zelo lepo si predelala venček in namesto klasične postavitve si 4 svečke zamenjala s trakom. Sveča v sredini pa naredi venček poln. Tudi sama se bom trudila upret skušnjavam zapravljanja in čim več narediti sama. Glede na naše domišljije, nama (in še kateri) ne bo problem prišparat kak euro ;) Pozdravček!

Vladuška pravi ...

Jaz te zelo podpiram pri šparanju. Tudi meni se je nabralo že ne vem koliko okraskov, pa še kar bi kaj nabavila ;)) Se tudi malo držim nazaj, samo mi ne uspeva čisto tako kot tebi :) Lepo si predelala venček.