sreda, 21. januar 2009

Božič in novo leto

Zadnji čas je da napišem kako smo preživeli Božični večer in silvestrovo, predno pozabim kaj se je pravzaprav dogajalo.

Božični večer smo preživeli pri nas doma skupaj s starimi starši in stricom, ki smo ga po dolgem času spet videli.
Po dobri božični večerji, katere glavni kuhar je bil ati smo spravili otoke kopat, medtem pa je prišel Božiček in položil darila pod smrečico. Ko sta prišla v dnevno sobo so sta se dva para očk kar zasvetila. In tako se je začela tradicionalna izmenjava daril. Božiček nam je prinesel predvsem praktične stvari, ki smo si jih želeli. Meni je prinesel največ ustvarjalnih dobrot. Shape cutterja, šablono črke, podlogo za shape cutterja,pištolo za hladno leplenje, patrone zanjo. Malčka sta dobila nekaj malega oblačil, veliko knjigic in velik rdeč traktor s pogonom na pedala. Po odpiranju daril sta malčka odšla spat, mi pa smo se posedli in malo počvekali. tako se je Božični večer zaključil.





Božič smo preživeli precej klaverno. Ati je zbolel, dobil vročino in tako sem imela enega velikega bolnika na skrbi. To je trajalo še nekaj dni predno je za silo ozdravel.

Silvester smo preživeli doma, sami. Pripravljali nismo nič posebnega. Pozno popoldne smo pripravila malo zabavo s plesom za malčka, da sta se sprostila in malo pozabavala. Potem smo še slavnostno odprli otroški šampanjec in nazdravili novemu letu 2009. Malčka sta odšla spat mi2 pa pred tv.Tako sva prespala večino večera ob polnoči pa sva si zaželela srečno novo leto in odšla spat ob 12 30.

To pa je nekaj silvesterskih utrinkov





Ni komentarjev: