sreda, 11. junij 2008

Mali možek je star 9 mesecev

Naš fant raste in se spreminja iz dneva v dan.
18.5. se je prvič postavil na nogice v svoji posteljici s pomočjo ograje. Bil je zelo ponosen in vesel , da mu je uspel takšen podvig. Od tega dne dalje to vsakodnevno vadi povsod kjer je to možno.
19.5 se je začel plaziti po vojaško. Ta način plazenja mu je najljubši in z njim zelo hitro kam pride.
26.5 Prvi poskusi plazenja po vseh štirih. Tudi to mu gre že obro od rokic in nogic vendar je njegov naljubši še vedno vojaški način. Ima pa zanimiv način plazenja saj drži eno nogico malo na stan in se postavi na stopalo( kot da jo pripravlja za vstajanje) in potem zgleda kot da se šepajoče plazi .
27.5. je pokukal na dan drugi zobek leva enka. Malo ga je mučilo. Nekaj dni je slabo spal in bil slabše razpoložen.
30.5. se je za nekej drobnih sekund spustil, in padel na ritko. Bili smo zunaj na dekici stal pa je ob atiju ki je bil poleg. Frajersko je tudi ko se drži za oporo samo z eno roko.
Koraki mu še ne grejo. Učiva se ploskati in včasih mu to že uspeva. Njegov karakter in temparament sta se začela spreminjati. Postal je bolj jezljiv in zna pogosto pokazati svojo voljo, če ni izpolnjena to pokaže z jezo in jokom . Ko joče je zelo glasen in se zelo razjezi.
Ni mu všeč če ga Enja ovira pri njegovi dejavnosti. Radoveden je še vedno kot miška.Super je tudi , kadar na ves glas zacvili. Glasilke ima dobro razvite o tem ni dvoma. Zanimiva je tudi igrca »vržem in pogledam kam je padlo« ali vržem na tla mami pobere«

Ni komentarjev: